PPG-kursus

Powered paragliding

Motoriseret paragliding er en stærkt voksende gren af paragliding i hele verden! Tænk på at have dit helt private fly på ca. 30 kg. som ikke fylder mere end bagagerummet i din bil, kan være flyveklar på få minutter og du kan lette og lande med det på så lidt som 10 meter. Det er helt klar en flyvetype med store muligheder og byder på mange fantastiske oplevelser i luften.

Vi tilbyder et kursus hvor deltageren på relativt kort tid får dannet sig robuste færdigheder i at flyve PPG. Kurset består af 3 dele:

  • Teori om motorflyvning (1-2 lektioner)
  • Motorlære
  • Praktisk flyvning

I teoridelen giver vi en grundig gennemgang af metoder, rutiner og sikkerhed. I motorlære forstår du hvordan din paramotor fungerer og hvordan du skal vedligeholde den. I den praktiske del, skal du blive dygtig til forskellige type starter, landinger og selve flyvningen. Kursisten får dannet forbindelse mellem de forskellige dele af kurset og udøver masser træning i øvelserne, så en sikker PPG-flyvning kommer på ryggraden.

Kvalifikationskrav:

  • PP3 bevis
  • VFR bevis

Udstyr:

Der forventes at du har al det nødvendige udstyr når du starter på kurset. Fra 2018, er der en begrænset mulighed for leje af en paramotor under kurset.

The damage:

3500 kr. ( + evt. lej af paramotor)